Empack beurs Gorinchem 2022

Bezoek Dymato Automation op de Empack beurs van 13 tot 14 april 2022 in Evenemtenhal Gorinchem. 

Empack is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van verpakkingstechnologie en vormt het unieke businessplatform voor producten, diensten en oplossingen uit de verpakkingswereld. Op 8 en 9 september 2021 zijn de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het decor voor de 19e editie van Empack. Beter, efficiënter en duurzamer produceren staat twee dagen lang centraal.

Van toonaangevende wereldwijde merken en retailers tot innovatieve start-ups en boeiende nieuwe ondernemingen. Het event bruist van toegewijde investeerders.  Ze willen hun verpakkingsuitdagingen oplossen door het nieuwe technologie en materialen te ontdekken.  Uiteraard staan nieuwe kennis en inspiratie opdoen en nieuwe connecties maken ook hoog op ieders agenda. U kunt uw komst naar de Empack combineren met een bezoek aan de Logistics & Automation beurs, die gelijktijdig plaatsvindt.

Hanwha collaboratieve robots

Op onze stand laten wij onze bezoekers diverse cobots in werking zien, onder meer voor het in- en uitpakken van producten. Mis de kans niet om te zien op welke verrassende manier de Hanwha cobot ons tijdens de beurs een helpende hand biedt!

Vooraf registreren is verplicht voor dit evenement. Wilt u vooraf een entreeticket ontvangen neem dan contact met ons op.

Graag verwelkomen wij u op onze Empack stand I130 om u kennis te laten maken met onze Hanwha cobots en ons team. De koffie staat klaar!

Share: