OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

DYMATO, in 2004 door de huidige eigenaren Theo Coffeng en Ingrid Coffeng  opgericht, is een succesvolle leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots.

Ons deskundig team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Sinds 2018 bestaat Dymato uit Dymato CNC Technologie en Dymato Automation

DYMATO AUTOMATION

DYMATO AUTOMATION is de eerste Hanwha dealer voor de Benelux en daarmee de eerste officiële dealer van Hanwha Robotics cobots buiten Zuid-Korea. Wij hebben al bijna twee decennia ervaring in de Nederlandse maakindustrie met het leveren van metaalbewerkingsmachines van topmerken uit Duitsland, Spanje, Japan en Korea. Behalve op innovatieve technologie legt DYMATO AUTOMATION de nadruk op het leveren van een passende oplossing voor de toepassing van de klant, van advisering tot en met support en service achteraf. Met ons leveringsprogramma, de know-how van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de dienstverlening, heeft DYMATO in de markt een belangrijke positie ingenomen.

DYMATO is lid van FPT-Vimag, de federatie voor productietechnologie in Nederland