PARTNERS 

Ons aanbod aan system integrators

Als exclusieve Benelux dealer voor Hanwha Robotics levert Dymato Automation zowel direct aan eindgebruikers alsook aan system integrators. Dit zijn onze partners waarmee we geavanceerde automatiseringsoplossingen ontwikkelen.

Wat mag een system integrator verwachten? 

Een system integrator wil de beste totaaloplossing. Dat betekent allereerst een betrouwbare cobot; veilig, gemakkelijk te bedienen en met jarenlang een maximale uptime met minimaal onderhoud. Daarnaast rekent de system integrator op een dealer die in elke fase van het traject ondersteuning biedt. Dymato Automation doet dit. Dat begint bij de applicatie-ontwikkeling en eindigt bij goede after sales service, waarvoor onze supportmedewerkers 24/7 uur klaar staan. Vanuit de jarenlange ervaring in de metaalindustrie weten we hoe belangrijk service en support zijn. Tot slot ondersteunen we system integrators actief met informatie, een uitgebreid netwerk en gezamenlijke promoties tijdens events en beurzen.

Ons aanbod aan system integrators

In ons cobot experience center in Veenendaal staan de Hanwha cobots klaar. Hier kunnen we de meerwaarde van de cobot bij beladen, lassen, palletiseren en pick and place werkzaamheden demonstreren. Onze cobotspecialisten zoeken samen met u de beste oplossing voor uw automatiseringsproject. In overleg kunnen we voor de duur van één of twee weken een democobot bij u plaatsen om hiermee de eerste testen te doen. Dymato Automation levert daarnaast voor verschillende toepassingen plug and play oplossingen, waarmee we system integratoren een oplossing aanreiken om hun klanten snel te kunnen helpen.

Samenwerken aan uitdagende automatiseringsprojecten

Met een aantal system integrators heeft Dymato Automation een hechte samenwerkingsrelatie opgebouwd. Samen ontwikkelen we oplossingen voor complexe automatiseringsvraagstukken en verbreden we het toepassingsgebied van de Hanwha cobot in de Benelux. Enkele van deze partners zijn:

Bekijk de video van de Hanwha HCR-Advanced cobots