SUPPORT 24/7

Automatisering verhoogt het rendement van uw onderneming. Met flexibele automatisering haalt u een hogere productiviteit zonder extra mankracht. Dit vergt wel een maximale uptime van de cobot. Hanwha legt zowel in de ontwikkeling als de productie van de cobots de nadruk op het 24/7 storingsvrij functioneren. Met uitgekiend onderhoud zorgen onze servicemonteurs ervoor dat uw cobots jarenlang probleemloos uw rendement verhogen. 

Minimale downtime

Als er desondanks een keer een storing ontstaat, kan deze vaak telefonisch worden opgelost. Daarvoor is het supportteam van Dymato Automation 24 uur per dag bereikbaar. Lukt het de servicemedewerker niet de storing op afstand te verhelpen, dan is de monteur de volgende dag ter plekke zodat de installatie weer zo snel mogelijk draait. Het Europese onderdelenmagazijn van Hanwha in Duitsland staat garant voor korte levertijden van onderdelen.

Opleiding en training 

Hanwha cobots zijn heel gemakkelijk in het gebruik, ook zonder robotervaring. Om uw medewerkers snel wegwijs te maken, hoort bij elke installatie een training. Binnen één dag kunnen ze zelf de cobot bedienen en is deze direct inzetbaar. Hoewel de Rodi besturing intuïtief is, kan zich altijd wel een situatie voordoen waarin hulp gewenst is. Hiervoor staan onze supportmedewerkers klaar. Ze kunnen de meeste vragen telefonisch of online direct beantwoorden en problemen snel oplossen. Wilt u nog meer uit de besturing halen, dan bieden we aanvullende trainingen van één tot drie dagen op locatie aan.