Food Technology beurs 2022

Bezoek Dymato Automation op de Food Technology beurs van 13 t/m 14 april  in de Brabanthallen Den Bosch.

De FOOD TECHNOLOGY beurs is hét kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie.

Food meets hightech tijdens Food Technology 2022

Op 13 en 14 april organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2021. Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2022 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema’s: 

  • Fabriek van de toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel
  • Food lab

1001 mogelijkheden

De mogelijkheden van de cobot zijn teveel om op te noemen. Denk aan pick & place taken, zoals het beladen van transportbanden, assembleren of sorteren van producten, schoonmaken, duurtesten, lassen en nog veel meer. Uw medewerkers worden ontlast en kunnen worden ingezet voor minder monotone werkzaamheden terwijl de cobot het repetitieve werk doet. Piekmomenten worden opgevangen en productiviteit verhoogd.

Grijpen en sorteren van willekeurig aangevoerde producten zonder voorprogrammeren met NIEUWE RAIV 3D Vision van Hanwha Robotics. 

De HCR-A cobot kan willekeurig aangevoerde producten automatisch sorteren, verpakken en volle dozen op een pallet plaatsen. Of producten uit een doos halen en ze op een transportbandplaatsen.

Om de cobot nog flexibeler te maken, heeft Hanwha namelijk het Robot AI Vision systeem ontwikkeld. Een 3D camera scant de producten die willekeurig gepositioneerd worden aangevoerd. Algoritmen, die leren dankzij de kunstmatige intelligentie (AI, Artificial Intelligence), herkennen de productvorm in het beeld en positioneren de cobotgripper om het product veilig te grijpen.

Registratie vooraf voor gratis bezoek is mogelijk via deze link.  

Graag verwelkomen wij u op onze stand 3.61 om u kennis te laten maken met onze Hanwha cobots en ons team. De koffie staat klaar!

Share: