Hanwha cobot dag Dymato 13 oktober

Meld u aan voor dit informatieve en gezellige evenement. >>

U bent van harte uitgenodigd voor de Hanwha cobot dag van Dymato op woensdag 13 oktober aanstaande!

Wij bieden in samenwerking met Hanwha Robotics een gevarieerd programma aan waarin onder andere cobot demonstraties, klant cases en innovatie presentaties aan bod zullen komen. Ook is deze dag dé gelegenheid om dieper in te gaan op uw technische cobot vragen; Hanwha Robotics technici zijn aanwezig en staan u graag te woord.

Innovaties die aan bod zullen komen zijn:

  • Hanwha 3D vision technologie RAIV. Een primeur! De nieuwe demo unit is aanwezig en wordt gedemonstreerd.
  • Robot monitoring en alarm service RMS en RAS.
  • Hanwha mobility solutions AMR en LGV. (autonomous mobile robot & laser guided vehicle)
  • Overige nieuwe productontwikkelingen.

En natuurlijk is er naast dit programma ruimschoots tijd en gelegenheid om het gesprek aan te gaan en ideeën uit te wisselen met Hanwha Robotics en Dymato tijdens de uitgebreide buffetlunch en diverse pauze momenten.

Komt u ook?

Aanmelden kan per e-mail aan verkoop.automation@dymato.nl of bel ons op 0318 – 550 800.
Wees er snel bij want VOL = VOL.

Locatie: Van der Valk hotel Veenendaal
Tijd: 10:00 – 17:00

  • Voor dit evenement zijn de huidig geldende coronamaatregelen voor de horeca van kracht zoals door de overheid vastgelegd; toegang met coronavaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs van doorgemaakte corona.

Meer over de NIEUWE 3D Vision RAIV van Hanwa:

Hanwha heeft als uitbreiding voor de HCR-A serie Robot AI Vision ontwikkeld. De 3D camera maakt razendsnel een beeld van het object, dat willekeurig wordt aangevoerd. Voorpgrammeren is niet nodig.  Met machine Learning algoritmen wordt de vorm van het product herkend, zodat de cobot automatisch de grijper goed positioneert om het product op te pakken. In een productieomgeving kan men Bin Picking toepassen onder andere bij het beladen van machines.

De zelflerende algoritmen die dit mogelijk maken, draaien op eigen servers van Hanwha. De 3D camera stuurt de beelden door naar deze servers die binnen milliseconden de juiste informatie terugsturen naar Hanwha’s Rodi-besturing van de cobot. Deze informatie bevat de data om de gripper aan te sturen.

Omdat de HCR-A cobot en het Robot AI Vision systeem van één en hetzelfde bedrijf komen, is een naadloze integratie van de beide systemen gegarandeerd. Dit zorgt voor een korte implementatietijd.

Share: